Ιδανικό για σκούπισμα αλοιφών. Πλένονται στους 30 βαθμούς έως και 30 φορές χωρίς να χάνουν την ιδιότητα τους. Συνίσταται πλύση σε πρόγραμμα χαμηλών στροφών με απορρυπαντικό χωρίς άρωμα και χρήση μαλακτικού.

Microfiber Tower Rupes Bigfoot D-A System 40x40cm,Μπλε είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό μικροϊνών. Κάθε πετσέτα έχει ανάγλυφο λογότυπο BigFoot και σχέδιο χωρίς περίγραμμα, χωρίς γρατσουνιές. Το υλικό, το ύφασμα και το βάρος σε γραμμάρια κάθε πετσέτας έχουν επιλεγεί για να συμπληρώσουν τη γκάμα ενώσεων και γυαλιστικών Rupes και να προσφέρουν μια αξιοσημείωτη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και χρησιμότητας. Ένα υψηλής ποιότητας μπλε ύφασμα μικροϊνών με κοντά κομμάτια για την αφαίρεση υπολειμμάτων ένωσης και γυαλίσματος.

Μέγεθος: 40x40cm

Microfiber Tower Rupes Bigfoot D-A System 40x40cm,Μπλε είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό μικροϊνών. Κάθε πετσέτα έχει ανάγλυφο λογότυπο BigFoot και σχέδιο χωρίς περίγραμμα, χωρίς γρατσουνιές. Το υλικό, το ύφασμα και το βάρος σε γραμμάρια κάθε πετσέτας έχουν επιλεγεί για να συμπληρώσουν τη γκάμα ενώσεων και γυαλιστικών Rupes και να προσφέρουν μια αξιοσημείωτη ισορροπία μεταξύ απόδοσης και χρησιμότητας. Ένα υψηλής ποιότητας κίτρινο ύφασμα μικροϊνών με κοντά κομμάτια για την αφαίρεση υπολειμμάτων ένωσης και γυαλίσματος.

Μέγεθος: 40x40cm